Guadalvillas – San Pedro

5á (4 sovrum), 8+2 personer, 140 kvm (terrasser 80 kvm) 2,5 badrum.

Premium Plus, kostnad från 5900 kr/veckan

Varmt välkomna till Spanien, Costa del Sol och vår Townhouse i San Pedro. San Pedro ligger perfekt avstånd till kustens pärlor, bara några minuter från Puerto Banus, Marbella och Nueva Andalucia. Vi hoppas att ni skall få en underbar vistelse här nere. För att ni skall kunna få ut så mycket som möjligt av Er semester så har vi sammanfattat förslag på aktiviteter, restauranger, vägbeskrivningar, kontaktuppgifter på denna webbplats!

Ett townhouse med AA-läge, 100 meter från havet med en härlig havsutsikt från takterrassen. Vill ni ha ett utav Spaniens bästa boenden med bästa lägen till vettiga pengar så har ni kommit helt rätt. Huset har under 2018 genomgått en större renovering och allt i boendet är helt nytt.

Ni välkomnas av väldigt fina trädgårdar, poolområden, concierge service med närhet till allt. I San Pedro har ni kvar den spanska charmen men gångavstånd till exempelvis Puerto Banus eller Nueva Andalucia eller varför inte åka in till Marbella som bara ligger 10 min från bostaden. Ett boende som måste ses och upplevas på plats.

San Pedro de Alcantara

Området

San Pedro de Alcantara är en underbar liten by som ligger alldeles invid Puerto Banus och endast 10 km från Marbella. Här i San Pedro kan du strosa omkring och fortfarande få uppleva det genuint spanska. Här hittar ni affärer, massor av uteserveringar, barer, restauranger som passar alla personer och plånböcker

Självklart skall ni besöka torget som är fritt från biltrafik för att njuta av den spanska pulsen. Här kan ni avnjuta en kall öl, en kaffe, bra mat till vettiga priser, eller varför inte marknaden som återkommer varje söndag.

Läs även mer på: http://www.costadelsol.se/san-pedro/

Fastigheten

Området

Detta hus byggde för drygt 20 år sedan i hederlig andalusisk stil och både området och huset har senaste åren gått igenom flera uppfräschningar. Bland annat har trädgårdar och poolområden förbättrats rejält.

Vi tog över detta hus vintern 2018 och genomgår nu i skrivande stund en större renovering både av planlösning, innehåll och design. Men vi kommer bibehålla de spanska dragen i hela vår tanke. Boendet ligger i Sydväst läge som innebär att sol kan fås hela dagen, kvällen om så önskas från någon av de två stora terrasserna. Från kök, vardagsrum och matrum når ni den första terrassen på ca 40 kvm, här finns en större matplats för 8-10 personer under parasoll samt en loungehörna för samma antal personer. Takterrassen som är något större erbjuder morgonsol, kvällssol och en härlig utsikt bland annat över Guadaminas golfbana samt lite mäklarblick över havet. På takterrassen har ni flertalet solstolar, cafébord för frukost samt en loungeavdelning som är perfekt för sena kvällar.

Entréplan består av Hall, entré samt ett sovrum / kontor med två sängar. Vidare finns en nyrenoverad toalett i anslutning till hallen. Fortsätter ni vidare så finner ett nytt kök, matrum och ett välplanerat vardagsrum med en härlig öppenspis för mys på vintern.

På övre plan finner tre stora sovrum och två badrum. Master bedroom har en balkong samt en onsuite med badkar och dubbelkommod. Det andra badrummet har dusch med en tvättmaskin. Allt är nygjort 2018. Se bifogade bilder samt planritningar.

Färdväg

Från Malaga flygplats åker ni väster ut, antingen på AP-7 (stora betalvägen) eller A-7. Efter avfart San Pedro (Puerto Banus) kommer Estepona och därefter Manilva – Sabinillas. Åk av Manilva och åk ner till Sabinillas, där se lokala kartan.

Annars rekommenderar vi att ni åker AP-7 hela vägen från Malaga och kör A-7 mot Puerto Banus / San Pedro och åker den mindre kustvägen sista 3-4 milen. Bra tips är att ladda ner en gratis karta ex Sygic (GPS behövs ej om ni laddar ner och funkar i 7 dgr) http://www.sygic.com/.

Resväg ca 45-60 minuter och betalvägen går normalt ganska mycket snabbare och rekommenderas om ni bara skall till och från flygplatsen.

Har du några frågor angående boendet eller vill du veta mer?

Skicka ett melj till mattias@nordiskfastighetspartner.se eller ring +46 (0) 709-660626